Hjelp
«Account» i appen åpner du via ikonet ditt øverst til venstre på fotoskjermen. Veiledningen nedenfor tar utgangspunkt i det.
Hvis noe ubehagelig skjer
Rapportere
I chatten holder du fingeren på den andres snakkeboble, velger «Report», velger en grunn og sender. Du kan også skrive en kort kommentar.
Den du rapporterer, får ikke vite det. cheese-teamet ser på innholdet og handler som en rettesnor innen 24 timer. Ved behov sletter vi meldinger eller klipp, fjerner personen fra grupper eller suspenderer kontoen.
Vi kan ikke alltid svare på hver enkelt rapport.
Blokkere
Velg «Block» i den samme menyen. Personen får ikke vite det.
Når du blokkerer noen, skjer dette:
- Den private chatten deres forsvinner fra begges skjermer (meldingene slettes ikke og kommer tilbake hvis du opphever blokkeringen)
- I gruppechatter skjules bare den personens meldinger
- Du får ingen varsler når personen skriver
Men noe fortsetter som før. Personen blir værende i den samme gruppen, og klippene blir liggende i «Log». Vil du ha mer avstand, kan du forlate gruppen eller be den som opprettet gruppen, om å fjerne personen.
Oppheve en blokkering
Gå til «Account» → People → Blocked people. Siden personens meldinger er skjult, kan du ikke oppheve blokkeringen fra chatten.
Hvis du er i akutt fare
Hvis du mottar innhold som får deg til å føle deg truet, eller som gjelder liv og helse, rapporter det i appen og kontakt også politiet (112) eller andre relevante instanser. cheese-teamet er ikke en nødetat.
Om kontoen din
Må jeg registrere meg?
Nei. Når du åpner appen, får du automatisk en ID på 8 tegn, for eksempel Q7F2-KX9M. Verken e-postadresse eller telefonnummer brukes. Du finner ID-en din på kontoskjermen.
Bytte telefon (bruke samme konto på en annen enhet)
- På den gamle enheten trykker du på «Account» → Transfer → Get a transfer code. ID-en din og en kode på 8 sifre vises.
- Åpne cheese på den nye enheten og skriv inn ID og kode under Transfer from another device på den første skjermen «Gender and birthday» (eller «Account» → Transfer → Transfer from another device).
- Når overføringen er ferdig, kan kontoen ikke lenger brukes på den gamle enheten.
Koden gjelder bare i 10 minutter etter at den er laget, og blir ugyldig når den er brukt én gang. Etter 5 feil forsøk låses den – lag da en ny kode på den gamle enheten. Du kan når som helst gjøre en kode ugyldig med «Revoke».
Jeg har mistet eller tilbakestilt telefonen
Hvis du ikke hadde laget en overføringskode, finnes det ingen vei tilbake til kontoen. Kontoens påloggingsinformasjon finnes bare på enheten, og heller ikke cheese-teamet kan gjenopprette den. På den nye enheten begynner du med en ny ID. Lag alltid en overføringskode før du bytter telefon.
Endre kjønn og bursdag
Gå til «Account» → Profile → Gender and birthday. Det vises ikke for de andre i gruppen.
Bytte navn
Gå til «Account» → Profile → Name og skriv opptil 24 tegn. Lar du feltet stå tomt, vises bare ID-en din.
Om dataene dine
Se dataene mine
Kontakt oss på adressen nedenfor og oppgi konto-ID-en din. Vi sender kontoinformasjonen vi har lagret, og en liste over klippene dine som er lagret.
Slette kontoen min
Gå til «Account» → Delete account → Delete account og velg «Delete» i bekreftelsesdialogen. Kontoen, visningsnavnet og alle klipp du har tatt, slettes umiddelbart og forsvinner også fra gruppenes historikk. Det kan ikke angres. Etter slettingen begynner du med en ny ID.
Hvem kan se klippene mine?
Bare personer i samme gruppe. Det finnes ingen offentlig tidslinje, og klipp kan ikke søkes opp.
Et unntak er pakker du har publisert i «Community challenges». Pakkens navn, beskrivelse, utfordringer og skaperens visningsnavn kan ses av alle som bruker appen, og vises i søk. Hvis du ikke vil publisere, velg å dele med en delingskode når du lager pakken. Les mer i personvernerklæringen.
Kontakt
Finner du ikke svaret ovenfor? Send oss en e-post. Det kan ta noen dager før vi svarer (rapporter behandler vi som en rettesnor innen 24 timer).
Send e-post til support@ch33s3.app
Vi kan hjelpe deg raskere hvis du tar med følgende:
- Konto-ID-en din (vises på kontoskjermen, i formatet XXXX-XXXX)
- Telefonmodell og OS-versjon
- Hva du gjorde, og hva som skjedde